Close

LafootLoopLab loop/techniek analyses:

LafootLoopLab looptechniek analyse: meten en vastleggen van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus.

Is je balans voldoende om je loopfrequentie bij te houden?

LafootLoopLab loopspecifieke analyses:

  • Uitgebreide basis analyse: LafootLoopLab looptechniek analyse¬† vastleggen loopwaarden, paskenmerken en cyclus bij ongemakken en klachten, verbeteren van looptechniek en plezier, ter ondersteuning van loopbegeleiding en advies, als ¬†voorbereiding op een loopdoel.

  • 10 daagse analyse: meten, vastleggen en analyseren van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus in het LafootLoopLab. Vastleggen en analyseren van je loopwaarden met gebruik making van een intelligente Pod tijdens enkele trainingen.

  • Blessure vervolg analyse: Na basis meting (meten,vastleggen en analyseren van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus) in het LafootLoopLab, blijven je actief volgen tijdens een van te voren afgesproken periode, met behulp van intelligente Pods en periodieke stapanalyses.

  • Loopdoel analyse: nul meting als start moment voor het behalen van en ondersteuning naar een loopdoel. De mogelijkheid bestaat dat we je blijven monitoren met behulp van intelligentie Pods en van te voren afgesproken stapanalyses. Dit in samenspraak met je eigen trainer of gebruik makende van onze mogelijkheden.

  • Analyses kunnen in overleg aangepast worden aan persoonlijke wensen. Groepsactiviteiten behoort tot de mogelijkheid.

LafootLoopLab gebruikt meetapparatuur van Medilogic, OptoJump en Contemplas in haar LoopLab. Loopwaarden worden verkregen met behulp van SHFT, Garmin, Arion en RunScribe.

Loading...
Loading...